Medial vägledning/Coaching

 Behöver du se nya möjligheter? Förbättra dina relationer? Upptäcka dina styrkor? Vill du leva mer i nuet? Vill du ha mer energi? Hjälp med att nå dina mål? Har du hamnat i ett vägskäl?

Då kan medial vägledning vara något för dig!

Genom en vägledning hos mig hjälper jag dig att på ett praktiskt och konkret sätt finna de rätta verktygen för att se de positiva möjligheterna och uppnå de bästa resultaten i din livssituation.

Jag arbetar även medialt och kanaliserar budskap jag får till mig och använder osho-zen tarotkort och änglakort som en hjälp. Vissa kallar det spå eller spådom, jag föredrar vägledning. Tystnadsplikt är en självklarhet.

Jag har alltid haft gåvan men inte riktigt velat ta den till mig utan har, som många andra, försökt passa in. Men ju äldre jag blivit har mitt andliga intresse bara ökat. Jag har under många år studerat personlig utvecklig och min andliga väg tog fart 2003 då jag gick en kurs i Reikihealing. Genom Reikihealingen började jag få bilder och symboler till mig. Att meditera och utöva yoga har förstäkt min medialitet ytterligare. 2010 gick jag en ettårig utbildning på Serakademin till regressionsterapeut. Att vägleda i kort har jag gjort i cirka 15 års tid och 2015 blev jag även diplomerad i tarotläsning.

Varmt välkommen!

tarotläggning