Svensk Klassisk Massage

Massage kan du få i hel- eller halvkroppsbehandling beroende på behov. Hos mig motsvarar det behandlingar om 30, 40, 60 eller 90 minuter.

Svensk klassisk massage är en massagetyp som knådar och töjer muskulaturen. Genom en djupgående massage ökas blodets genomströmning. Ömma och spända muskler återfår sin smidighet. Genom massagens avslappnande effekt sänks också stresshormonerna och immunförsvaret blir starkare.

En vanlig behandling under massagen är så kallad triggerpunktsbehandling. Behandlingen innebär att man genom en tryckteknik löser upp muskelknutor. Muskelknutor skapar ofta smärta i muskeln och är ett vanligt bekymmer vid stillasittande och statisk belastning.

För de personer som tränar mycket kan regelbunden idrottsmassage vara ett bra alternativ. Idrottsmassagen är fokuserad på att öka blodcirkulationen så att muskelns omsättning ökar och skador minimeras för att på så vis möjliggöra en intensivare träning.

En massagebehandling kan vid behov avslutas med stretchning. Detta för att töja muskeln för att ytterligare förebygga mot skador och muskelbristningar. Givetvis ger jag dig också råd kring vilka stretchningsövningar som passar dig så att du kan göra dessa hemma.

 

behandlingsbord